Într-o lume dinamică în care organizarea de evenimente poate avea un impact semnificativ asupra unui afaceri, găsirea unui partener de încredere este esențială pentru succesul mult dorit. Ce înseamnă cu adevărat să colaborăm cu o echipă care să ne transforme viziunea în realitate și să facă fiecare eveniment memorabil?

Ei bine, pentru afla răspunsul, am stat de vorbă cu Armida Albani-Rocchetti, Head of Business Development în cadrul platformei ARI Delivery, care ne-a împărtășit experiența sa în urma colaborării cu ABC Incubator cu privire la evenimentele găzduite.

Cum ai sumariza experiența evenimentelor găzduite la ABC Incubator?

“Am apreciat în mod deosebit eficiența în furnizarea echipamentului necesar oferit de ABC Incubator, ceea ce ne-a permis să ne concentrăm pe sarcinile noastre fără a fi nevoiți să ne preocupăm de alte aspecte logistice. Am beneficiat inclusiv de fotografii în cadrul evenimentului care ne-au fost trimise ulterior”.

Cum evaluezi relația și procesul de comunicare cu echipa ABC Incubator?

“Totul decurge foarte bine. Echipa de la ABC Incubator se dovedește a fi deschisă și săritoare, întotdeauna dispusă să răspundă cu amabilitate și să ofere ajutor în orice formă. Procesul de organizare este simplu și eficient, datorită sprijinului constant oferit de echipa lor“.

Ai recomanda altor antreprenori să organizeze evenimente la ABC Incubator?

“Cu siguranță recomand spațiile de la ABC Incubator pentru un eveniment reușit și lipsit de stres. Colaborarea cu ei a fost una fără probleme, iar serviciile oferite au contribuit semnificativ la succesul fiecărui eveniment pe care l-am organizat”.

Ce gânduri ai mai vrea să împărtășești?

“Suntem impresionați de profesionalismul și dedicarea echipei ABC Incubator. Atmosfera din spațiile lor este exact ce trebuie, iar facilitățile sunt de înaltă calitate. Flexibilitatea lor în abordarea nevoilor specifice ale fiecărui eveniment a făcut colaborarea noastră foarte plăcută. De asemenea, apreciem spațiile încăpătoare, luminoase și bine echipate pe care le oferă”.